Η μέθοδος Linguaphone

Η μέθοδος Linguaphone

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και φυσικά στο Ηνωμένο Βασίλειο από όπου ξεκίνησε η ιστορία της Linguaphone, έχουν μάθει με επιτυχία μια τουλάχιστον νέα γλώσσα με τη μέθοδό μας. Η Linguaphone θεωρείται παγκοσμίως πρωτοπόρος στην εκμάθηση γλωσσών, με 120 χρόνια εμπειρία. Για το λόγο αυτό, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι να σας βοηθήσουμε να μάθετε μια γλώσσα, με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Η μέθοδος της Linguaphone βασίζεται σε 2 απλές αρχές:

  • Μαθαίνεις γρηγορότερα όταν το μάθημα είναι ευχάριστο.
  • Μαθαίνεις γρηγορότερα όταν η παρουσίαση του μαθήματος γίνεται με «ζωντανό» τρόπο, που αντανακλά μέρος της καθημερινότητας σου.

Με τη μέθοδο της Linguaphone μελετάτε όποτε θέλετε, όπου κι αν βρίσκεστε: στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Η ελευθερία της μεθόδου Linguaphone σας επιτρέπει να αποφασίσετε εσείς πότε, πόσο και που θα μελετήσετε. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Linguaphone απευθύνονται τόσο σε αρχάριους (Βασική Μέθοδος) όσο σε όσους έχουν προηγούμενες γνώσεις σε μια γλώσσα και επιθυμούν να βελτιώσουν περαιτέρω τις γνώσεις τους (Προχωρημένη Μέθοδος).

Βασική Μέθοδος
Η Βασική Μέθοδος καλύπτει τα επίπεδα A1 και A2 και είναι διαθέσιμη σε 22 γλώσσες: Αγγλικά, Αραβικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανέζικα, Εβραϊκά, Ελληνικά, Ιαπωνικά, Ινδικά, Ισλανδικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Κορεάτικα, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Περσικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Σερβοκροάτικα, Σουηδικά, Τουρκικά.
Προχωρημένη Μέθοδος
Η Προχωρημένη Μέθοδος καλύπτει τα επίπεδα B1 και B2 και είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Linguaphone μπορούν να συνδυαστούν με διδασκαλία από έμπειρους καθηγητές –είτε σε ιδιαίτερα μαθήματα δια ζώσης, είτε διαδικτυακά– για να μπορέσετε να μάθετε τη γλώσσα που θέλετε ακόμα πιο γρήγορα, εύκολα και σωστά!

Κάντε πραγματικότητα την επιθυμία σας να μάθετε τη γλώσσα που ονειρεύεστε με την πιο επιτυχημένη μέθοδο!

Μπείτε σήμερα κιόλας στην ομάδα σπουδαστών της Linguaphone, παραγγέλνοντας τη μέθοδο που επιθυμείτε. Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης σας, θα μπορείτε πάντοτε να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο Linguaphone ως σημείο αναφοράς για να επαναλάβετε και να ανανεώσετε τις γνώσεις σας.

Μοναδικότητα του συστήματος Linguaphone

Στη Linguaphone πιστεύουμε ότι η γνώση μιας γλώσσας είναι ενεργητική δεξιότητα, κάτι που μαθαίνει κάποιος συμμετέχοντας ενεργά στη γλώσσα, και όχι απλώς μελετώντας κανόνες γραμματικής. Αυτή είναι η θεμελιώδης προσέγγιση της εταιρείας μας για την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας.

Το μάθημα ξεκινάει με απλό και κατανοητό τρόπο, ενώ θα μπορείτε να μιλάτε και να χρησιμοποιήσετε αυτά που μάθατε από το πρώτο κιόλας μάθημα. Σιγά-σιγά, προχωρείτε στη μελέτη σας, με την εκμάθηση πολυπλοκότερων γλωσσικών στοιχείων, και ενισχύετε την αυτοπεποίθηση σας, πάντα όμως με στόχο την άνετη και άμεση επικοινωνία στην καθημερινή σας ζωή. Με τον τρόπο αυτό, θα μάθετε να μιλάτε την πραγματική καθομιλούμενη γλώσσα που έχετε επιλέξει.

Με την ολοκλήρωση της μελέτης της μεθόδου Linguaphone, θα έχετε γνωρίσει τα σημαντικότερα στοιχεία της γλώσσας και θα μπορείτε να μιλάτε, να γράφετε και να καταλαβαίνετε τη γλώσσα με άνεση.

Η θεμελιώδης εκπαιδευτική αρχή της Linguaphone, στην οποία στηρίζεται η εκμάθηση της γλώσσας που επιλέγετε, είναι «Ακούω - Καταλαβαίνω - Μιλώ».

Ακούω

Ακούγοντας τις ηχογραφήσεις από επαγγελματίες ομιλητές στην αντίστοιχη γλώσσα, συνδέετε τους ήχους που ακούτε με τις λέξεις και προτάσεις που διαβάζετε. Στα πρώτα μαθήματα, οι ομιλητές μιλούν πιο αργά με φυσικό, όμως τονισμό των λέξεων και φράσεων ενώ, καθώς τα μαθήματα προχωρούν, ο ρυθμός της ομιλίας ακολουθεί φυσιολογική ροή.

Καταλαβαίνω

Ακούγοντας και διαβάζοντας ταυτόχρονα τη γλώσσα που μελετάτε, ανακαλύπτετε τι σημαίνει κάθε λέξη και φράση! Τα καθημερινά αντικείμενα αποκτούν νέα ονομασία! Σταδιακά οι λέξεις και στη συνέχεια οι φράσεις, γίνονται οικίες ενώ παράλληλα βελτιώνεται και ο τρόπος που διαβάζετε, γράφετε και μιλάτε!

Μιλώ

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η ομιλία μια νέας γλώσσας αποτελεί το δυσκολότερο κομμάτι της εκμάθησής της. Με τη μέθοδο της Linguaphone, όμως, αρχίζετε να μιλάτε από το 1ο κιόλας μάθημα, και μάλιστα με τη σωστή προφορά και τον σωστό τονισμό, αναπαράγοντας τη γλώσσα των ομιλητών που ακούτε.

Προχωρώντας τη μελέτη σας, θα μπορείτε να συμμετέχετε και σε συζητήσεις!

Κάθε μάθημα έχει συγκεκριμένο θεματικό χαρακτήρα και σας μαθαίνει χρήσιμες λέξεις και προτάσεις που θα αναπτύξουν την επικοινωνιακή σας ικανότητα, και φυσικά θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση!