Black Friday & Cyber Monday

Η Black Friday και η Cyber Monday έρχονται νωρίτερα στη Linguaphone με μεγάλες προσφορές!

Κάντε τις αγορές σας από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και κερδίστε έκπτωση 35% σε όλες τις Μεθόδους και τα Προγράμματά μας!

Επιλέξτε τη Μέθοδο εκμάθησης της γλώσσας που σας ενδιαφέρει από την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.linguaphone.gr, κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2107103500 αναφέροντας την προσφορά και κερδίσετε έκπτωση 35%!

Εάν σας ενδιαφέρουν τα Ασύγχρονα Προγράμματά μας Αγγλικής Γλώσσας με e-Learning, επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημά μας στη διεύθυνση www.elinguaphone.gr, επιλέξτε το ασύγχρονο πρόγραμμα e-Learning που επιθυμείτε, και χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό BLKFRI22 στο πεδίο 'Κωδικός προσφοράς' προκειμένου να υπολογιστεί αυτόματα έκπτωση 35%!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προσφορά αυτή ισχύει αυστηρά από το πρωί της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου και λήγει το βράδυ της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου και δεν δέχεται παράταση.

Τι είναι η Black Friday και η Cyber Monday και πώς ξεκίνησαν;

Ο όρος Black Friday (Μαύρη Παρασκευή) έλκει την καταγωγή του από τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου το 1961 χρησιμοποιήθηκε από την αστυνομία για να περιγράψει την τεράστια κίνηση πεζών και οχημάτων που παρατηρήθηκε την επόμενη της Ημέρας των Ευχαριστιών (που γιορτάζεται στις ΗΠΑ την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου). Παραδοσιακά, η Παρασκευή που ακολουθούσε την Ημέρα των Ευχαριστιών σηματοδοτούσε από το 1952 την αρχή των εκπτώσεων και των χριστουγεννιάτικων αγορών. Την ημέρα εκείνη, τα καταστήματα ξεκινούν την περίοδο με σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές, σημειώνοντας σε πολλές περιπτώσεις τον μεγαλύτερο τζίρο του έτους.

Η Δευτέρα που ακολουθεί την Black Friday, ονομάζεται Cyber Monday (Κυβερνοδευτέρα) και είναι η ημέρα κατά την οποία τα ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις για διαδικτυακές αγορές εκτός φυσικών καταστημάτων. Ο όρος επικράτησε από το 2005, όταν η Εθνική Ομοσπονδία Λιανεμπορίου παρατήρησε τον πολύ μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών αγορών που πραγματοποιούνται κατά κανόνα τη Δευτέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Η Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving ή Thanksgiving Day) είναι μια μη-θρησκευτική γιορτή των λαών της αμερικανικής ηπείρου, κατά την οποία προσφέρονται ευχαριστίες για τη συγκομιδή του φθινοπώρου και τα υπόλοιπα αγαθά της χρονιάς. Στις Ηνωμένες Πολιτείες γιορτάζεται κάθε χρόνο, από το 1621, την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου, ενώ στον Καναδά τη δεύτερη Δευτέρα του Οκτωβρίου.