Αγγλικά Βασική

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αγγλικά A1-A2

Μελέτη με την Ολοκληρωμένη Μέθοδο Αγγλικής Γλώσσας Linguaphone, για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην Αγγλική Γλώσσα. Επιλέξτε Βιβλία & Audio CD/USB ή e-Learning με Καθηγητή ή δίχως

Πώς να μάθετε Αγγλικά

Η ολοκληρωμένη μέθοδος είναι η πιο περιεκτική και αποτελεσματική από τις βασικές μεθόδους για την εκμάθηση της γλώσσας. Αν ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε καλή επικοινωνία στην Αγγλική γλώσσα, αυτή η μέθοδος θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή.

Ξεκινώντας χωρίς καμία γνώση της γλώσσας, μπορείτε να ολοκληρώσετε σύντομα το βασικό επίπεδο (Α2). Θα παρατηρήσετε και εσείς τη γρήγορη πρόοδό σας από το πρώτο κιόλας μάθημα, ενώ σε 3 μήνες, ολοκληρώνοντας όλα τα μαθήματα της μεθόδου, θα είστε σε θέση να μιλάτε, να καταλαβαίνετε, να διαβάζετε και να γράφετε Αγγλικά!

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν μάθει μόνοι τους Αγγλικά με την βοήθεια της Linguaphone!

Τι σας προσφέρει η μέθοδος

 • Ανάπτυξη ενεργού λεξιλογίου με περισσότερες από 2000 λέξεις και ικανότητα να τις χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή.
 • Οι ηχογραφήσεις έχουν ηχογραφηθεί από Βρετανούς ομιλητές, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε την αυθεντική αγγλική προφορά.
 • Τα μαθήματα που αναπτύσσονται σε αυτόνομες θεματικές ενότητες έχουν επίκεντρο τις κοινωνικές και ταξιδιωτικές δραστηριότητες, προκειμένου να είναι ευχάριστα στον εκπαιδευόμενο.
 • Η μέθοδος περιλαμβάνει υλικό αυτοαξιολόγησης, για να μπορείτε να ελέγχετε και να επιβεβαιώνετε την πρόοδό σας.
 • Μπορείτε να παραγγείλετε δωρεάν δείγμα του μαθήματος.

Τι θα πάρετε

Ηχογραφημένο υλικό:

12 CD ήχου, τα οποία περιέχουν τις ηχογραφήσεις των μαθημάτων, των προφορικών ασκήσεων και συμπληρωματικό ενισχυτικό υλικό πρακτικής εξάσκησης.

Βιβλία:

 • 4 Βιβλία Μελέτης που περιλαμβάνουν:
  • Τα ηχογραφημένα Κείμενα και τους Διαλόγους που περιλαμβάνονται στα CD ήχου,
  • Επεξηγηματικές Παρατηρήσεις με οδηγίες και ανάλυση βήμα-βήμα του περιεχομένου του προγράμματος, γραμματικές και συντακτικές παρατηρήσεις, καθώς και δραστηριότητες για εξάσκηση που θα κάνουν τη μελέτη σας πιο ευχάριστη (η γλώσσα που χρησιμοποιείται για τις επεξηγηματικές παρατηρήσεις είναι η ελληνική),
  • Γραπτές Ασκήσεις για περισσότερη εξάσκηση και τον έλεγχο της προόδου σας,
  • Προφορικές Ασκήσεις για να βελτιώσετε την ομιλία και την προφορά σας
 • Οδηγός Μελέτης, με οδηγίες για το πώς θα οργανώσετε καλύτερα τη μελέτη σας, ώστε να είναι η μέθοδος πιο αποτελεσματική.

Η μέθοδος είναι χωρισμένη σε μαθήματα. Με την ολοκλήρωση ενός αριθμού μαθημάτων υπάρχουν επαναληπτικές ενότητες, καθώς και τεστ αξιολόγησης, για να επαληθεύετε ότι έχετε εμπεδώσει τη νέα γλώσσα.

Μέσα σε 2 εβδομάδες, θα εντυπωσιαστείτε πραγματικά με την πρόοδό σας! Αν και η μέθοδος έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί σε 12-15 εβδομάδες, με τη Linguaphone επιλέγετε εσείς πόσο, πού και πότε θα μελετήσετε!

Η μέθοδος Linguaphone είναι ο διασκεδαστικότερος και ταυτόχρονα αποτελεσματικότερος τρόπος να μάθετε Αγγλικά!